Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τα τέσσερα standard ψέματα που λένε οι άνδρες στην αγαπημένη τους!

Δυστυχώς τα έχουμε ακούσει όλες! Είτε θέλουμε να το δεχθούμε είτε όχι υπάρχουν κάποιες ατάκες-ψέματα που όλοι οι άνδρες τα έχουν έτοιμα να μας τα ξεφουρνίσουν με την πρώτη ευκαιρία! Ψέματα που... ανεβάζουν τις γυναίκες προς στιγμήν ενώ στην ουσία οι ίδιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. 

Μαζέψαμε τα τέσσερα πιο κοινά ψέματα των ανδρών που κάθε φορά που τα λένε, είμαστε σίγουροι ότι από μέσα τους γελάνε με την ψυχή τους! 






1. Δεν θα σε απατήσω ποτέ! Η αλήθεια είναι πως αν του εμφανιστεί η Angelina Jolie μπροστά του τότε σίγουρα θα το σκεφθεί. Η αλήθεια είναι πως αν τον θέλει και εκείνη τότε πάει το έχασες το τραίνο αφού κάτι τέτοιο μπορεί να του συμβεί μόνο μια φορά στη ζωή του. 

2. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κοιμηθώ με μια φίλη σου! Σε αυτή την περίπτωση ακόμα και την πιο κούκλα με το τέλειο σώμα και το τέλειο στήθος την βρίσκουν πάντα...κάπως περίεργη, πάντως όχι θελκτική. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τους έχει περάσει από το μυαλό ακόμα και η πιθανότητα να κοιμηθούν και με την πιο άσχημη της παρέας, είτε σας αρέσει είτε όχι. 

3. Δεν είμαι σε αυτή τη φάση! Συνήθως πετάνε αυτή την ατάκα όταν πρόκειται να τους ρωτήσουμε αν τους αρέσει να βλέπουν ταινίες με πολύ ερωτικό περιεχόμενο, ααν αγοράζουν ερωτικά περιοδική ή τους αρέσει να πηγαίνουν σε strip club. Η αλήθεια είναι πως ότι είναι τόσο πολύ σε αυτή τη...φάση που θα πέταγαν τη σκούφια τους να κάνουν κάτι από τα παραπάνω. και τέλος, το κορυφαίο όλων... 

4. Δεν θα σου πω ποτέ ψέματα! Δύσμοιρη που τον πιστεύεις ένα θα σου πούμε Θα σου πει οποιοδήποτε ψέμα χρειαστεί για να αποφύγει κόντρες και κλάματα. Αν αποκαλυφθεί το ψέμα του, θα σου πει ότι δεν σου είπε την αλήθεια γιατί απλά δεν ήσουν έτοιμη να την δεχθείς. Με λίγα λόγια έχουν το κατάλληλο ψέμα για να μας "χρυσώσουν το χάπι". Περαστικά μας!

Πηγή: to-mati.gr

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου