Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τι μαγιό σου ταιριάζει (ανάλογα με τον σωματότυπο)

Το τι μαγιό σας ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπό σας δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβετε. Πολλές γυναίκες δεν είναι και τόσο σίγουρες στο τι μαγιό θα επιλέξουν καθώς και στο πόσο τους ταιριάζει το μαγιό που έχουν κατά νου. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζει ποια στιλ μαγιό ταιριάζουν καλύτερα ανάλογα με τους πιο συνηθισμένους σωματότυπους. Κατ' αρχήν αν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο σωματότυπός σας, τότε διαβάστε το άρθρο "Δες ποιον γυναικείο σωματότυπο έχεις και πώς θα βελτιώσεις το σώμα σου". Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι μαγιό σας ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπό σας.




Μαγιό για σωματότυπο: πλούσιο στήθος 
Αν έχετε σωματότυπο πλούσιο στήθος, τότε μάλλον θα θέλετε να το μειώσετε. Για να μειώσετε το αρκετά μεγάλο στήθος επιλέξτε σκουρόχρωμο μαγιό στο πάνω μέρος και ανοιχτόχρωμο στο κάτω, έτσι ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα περισσότερο προς το κάτω μέρος του σώματος. Στο πάνω μέρος του σώματος επιλέξτε ένα μαγιό που θα σας παρέχει καλή υποστήριξη. Αν είστε σε αυτή την κατηγορία τότε ξεχάστε τα strapless. 


Μαγιό για σωματότυπο: επίπεδο - μικρό στήθος 
Για τις γυναίκες με μικρό στήθος υπάρχουν ορισμένα μαγιό - λύσεις όπως τα μαγιό με βολάν, με οριζόντιες πιέτες, κ.τ.λ. Τα μαγιό αυτά θα δώσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο πλούσιου στήθους. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να διαλέξετε ένα μαγιό με πολύχρωμες εκτυπώσεις ή ένα μαγιό floral prints.


Μαγιό για σωματότυπο: παχουλή κοιλίτσα
Αν έχετε τα παχάκια σας τοπικά στην περιοχή της κοιλιάς, τότε ένα ολόσωμο μαγιό είναι μια πολύ καλή λύση. Ορισμένα μαγιό που έχουν μια "ελαστική ζώνη" στην περιοχή της κοιλιάς μπορούν να κάνουν το σημείο αυτό να φαίνεται πιο αδύνατο.


Μαγιό για σωματότυπο: χωρίς καμπύλες
Το σώμα σας είναι αρκετά ευθύγραμμο και έχει έλλειψη από καμπύλες (σώμα λαμπάδα). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε ένα μαγιό που να δημιουργεί μια ψευδαίσθηση καμπύλων. Καλύτερη επιλογή είναι ένα ολόσωμο μοντέρνο μαγιό που αποκαλύπτει τα πλαϊνά της κοιλιάς σας. Αυτά τα μαγιό θεωρούνται πολύ ελκυστικά.


Μαγιό για σωματότυπο: φαρδιά λεκάνη 
Αν έχετε φαρδιά λεκάνη, τότε προφανώς θα θέλετε να την κάνετε να φαίνεται πιο στενή. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δώσετε περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του σώματος. Επιλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο top που τραβάει την προσοχή. Μπορείτε να επιλέξετε ένα floral prints, διάφορες εκτυπώσεις ή ένα top με πτυχώσεις.


Μαγιό για σωματότυπο: κοντούλα - παχουλούλα 
Αν είστε λίγο κοντούλα και παχουλούλα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μαγιό που να κάνει το σώμα σας να φαίνεται πιο στενόμακρο. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι τα μαγιό που έχουν κατακόρυφες εκτυπώσεις. Οι εκτυπώσεις αυτές μπορεί να είναι οτιδήποτε. Το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι κατακόρυφες διότι έτσι δημιουργούν μια ψευδαίσθηση ενός πιο στενόμακρου σώματος.


Μαγιό για σωματότυπο: αδύνατη - κοκαλιάρα 
Αν είστε αρκετά αδύνατη, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μαγιό που δίνει την ψευδαίσθηση περισσότερου όγκου. Μια καλή λύση είναι τα μαγιό με οριζόντιες εκτυπώσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μαγιό με βολάν ή με διάφορες οριζόντιες πτυχώσεις. 


Μαγιό για σωματότυπο: plus - sized 
Αν είστε αρκετά παχουλή, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να είστε πολύ αποκαλυπτική. Ένα μαγιό που κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο αδύνατη είναι ότι πρέπει. Επιλέξτε σκουρόχρωμα χρώματα και αποφύγετε τα πολύχρωμα ή τις εκτυπώσεις. Μια καλή λύση είναι ένα σκουρόχρωμο ολόσωμο. 

ΠΗΓΗ: dynamikhgynaika.gr

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου