Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Γιατί μας αρέσουν οι κοντές

Άλλοι τις προτιμούν ψηλές…. Θέλουν να βλέπουν και να πιάνουν το μακρύ τους πόδι. Εγώ ανήκω στην άλλη κατηγορία. Αυτήν εκπροσωπώ σήμερα.

1. Πρώτα απ΄όλα έχεις τον πλήρη έλεγχο του σώματος μιας κοντής . Όσο αγύμναστος και αν είσαι, όσο λαπάς, έχεις τη δυνατότητα να κουμαντάρεις καλά ένα κορμί, ίσο με το άνοιγμα των χεριών σου. Στην περίπτωση που δεν είσαι λαπάς, την απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο.

2. Είναι πιο χαριτωμένες. Τι σχέση ένα παιχνιδιάρικο γατάκι με μια τεράστια γάτα;

3. Πόσες ψηλές έχετε χαρακτηρίσει άχαρες κατά καιρούς; Αφενός έχει να κάνει με την κινησιολογία τους, αφετέρου όμως έχει σχέση και με τα κυβικά τους. Οι κοντές είναι πιο μαζεμένες, πιο ντελικάτες. Αρκεί να μην παχύνουν γιατί μετά δε χρησιμεύουν ούτε για σκαλοπάτι για το πατάρι.

4. Αυτοσαρκάζονται μοναδικά για το ύψος τους. Αν δεν το έχετε ζήσει, δοκιμάστε το.

5. Πέμπτο και σημαντικότερο. Η κοντή σου παρέχει τη δυνατότητα να νιώσεις πιο σημαντικός απ΄όσο πραγματικά είσαι. Νιώθεις ότι εκείνη είναι η αδύναμη και εσύ ο δυνατός. Μπορεί να τη δεις πιο στοργικά, πιο …παιδικά, αφού τα μικρά μεγέθη στο μυαλό κάποιων ανδρών χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία. Στην πραγματικότητα βέβαια αυτό δεν ισχύει, αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ουτοπία.

Και όπως λένε και οι παλιοί “τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι. “

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου