Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Αυτά που προσέχουν οι άντρες.,.

Ολόκληρη η βιομηχανία μόδας και κοσμετολογίας θα κατέρρεε αν κάποιος έκανε τον κόπο να κάτσει με μια αντροπαρέα στον πάγκο ενός μπαρ και έκανε μια απλή κουβεντούλα με θέμα… «Τι προσέχεις σε μια γυναίκα».

Ξεπερνώντας το αυτονόητο top 2 ντεκολτέ – κ…λος και στην προσπάθειά μας να μπούμε στα άδυτα της αντρικής ψυχοσύνθεσης, την έκανα την θυσία. Κατανάλωσα όση μπύρα χρειαζόταν για να αποκτήσω δικαιώματα χρησικτησίας στην τουαλέτα του εν λόγω μπαρακίου και αποδεικνύοντας με αυτόν τον απλό-αποϊκό τρόπο στην αντροπαρέα ότι –αν και κορίτσι- είμαι one of them και τους κατάφερα να ξεπεράσουν την καφρίλα «πω, πω τι πωπός» και να μου εκμυστηρευτούν τι είναι αυτό που προσέχουν σε μια γυναίκα και τι τους κάνει να αποφασίσουν αν ενδιαφέρονται ή όχι. Και ιδού τα αποτελέσματα:

Χέρια
Παρατηρούν τα γυναικεία χέρια με μεγάλη προσοχή. Θέλουν να βλέπουν όμορφα, περιποιημένα χέρια που να αντικατοπτρίζουν έναν συνδυασμό θηλυκότητας και δυναμισμού. Φαντάζονται να τα αγγίζουν, πως είναι η υφή του δέρματος και πόσο δυνατό είναι το κράτημά τους. Επίσης παρατηρούν τον τρόπο που πιάνουν πράγματα όπως την τσάντα, τον αναπτήρα, το φλιτζάνι ή το ποτήρι με το κρασί. Τους αρέσουν τα χέρια που κρατούν σταθερά αλλά ντελικάτα ακόμα και το λεπτότερο κρυστάλλινο ποτήρι.

Μαλλιά
Οι άντρες λατρεύουν τα μακριά κυματιστά μαλλιά. Τους αρέσει να βλέπουν τις γυναίκες να τα πιάνουν, να συμμαζεύουν εκείνο το ατίθασο τσουλουφάκι, να τα βάζουν πίσω απ’ το αυτί όταν διαβάζουν κάτι. Φαντάζονται ότι είναι απαλά στο άγγιγμα και ότι τα δάχτυλά τους θα γλιστρήσουν ανάμεσά τους (πόσο άπονες είμαστε όταν τα φορτώνουμε με τόνους styling που τα κάνουν να μοιάζουν με ακίνητη περούκα…) Εκείνο όμως που πραγματικά τους ξετρελαίνει είναι όταν ένα αεράκι κάνει τα μαλλιά μιας γυναίκας να ανεμίσουν σκορπώντας γύρω τους τη μυρωδιά της καθαριότητας. Ένα τέτοιο, τυχαίο γεγονός μπορεί να τους φτιάξει πραγματικά τη μέρα!

Συμπεριφορά προς τους άλλους
Όταν βγαίνουν με μια γυναίκα παρατηρούν πολύ προσεκτικά τον τρόπο που εκείνες συμπεριφέρονται στο γκαρσόν, στον πορτιέρη κτλ. Λένε «Ευχαριστώ»; Είναι χαμογελαστές και ευγενικές με τους γύρω τους; Μια κακότροπη ή αγενής γυναίκα -όσο όμορφή και να είναι- μπορεί να τους ξενερώσει αυτομάτως. Μου εξηγούν πως μια γυναίκα με καλούς τρόπους και χαμογελαστό πρόσωπο είναι σίγουρα μια γυναίκα με ευχάριστη προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση και class. Ε… δεν έχουν κι άδικο!

Παρατηρητικότητα
Ο τρόπος που μια γυναίκα παρατηρεί το περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει έναν άντρα να βγάλει εξαιρετικά συμπεράσματα. Δίνει σημασία στην μουσική υπόκρουση μιας ταινίας; Τότε μάλλον είναι άνθρωπος με βάθος και περιεχόμενο. Αποκτά το βλέμμα της μια γλυκιά έκφραση όταν βλέπει το ζευγαράκι στο απέναντι τραπέζι να φιλιέται; Τότε μάλλον πρόκειται για μια ρομαντική, τρυφερή γυναίκα. Χαμογελάει και κάνει ένα «πιπεράτο» σχόλιο όταν βλέπει ένα αταίριαστο ζευγάρι; Προφανώς είναι γυναίκα με χιούμορ και ξεχωριστή προσωπικότητα. Παρατηρεί μια άλλη, όμορφη γυναίκα και την θαυμάζει; Τότε σίγουρα έχει αυτοπεποίθηση και αγαπά τον εαυτό της όπως είναι χωρίς ίχνος κόμπλεξ. 

Μετά από αυτά, βγάζω το συμπέρασμα ότι τα μικρά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή και τις σχέσεις μας. Η ομορφιά, χαρισμένη απ’ τη μαμά, τη φύση ή τον πλαστικό χειρούργο αρκεί ίσως για να ανοίξει μια «πόρτα». Τα επόμενα βήματα όμως –που είναι και τα καθοριστικότερα, τα ορίζουν οι μικρές λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν στοιχεία του χαρακτήρα και της γοητευτικής μας προσωπικότητας και αυτά είναι που γοητεύουν στην ουσία έναν άντρα. Μήπως, λέω μήπως, δεν είναι τόσο γουρούνια τελικά;

Πηγή: infospoudes.gr

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου