Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που ανάβουν τους άντρες!!

Έρευνες έδειξαν πως ο «έτσι» που σας χορεύει στο ταψί, ίσως τελικά να θέλει λιγότερα γαλλικά και πιάνο και περισσότερη φυσικότητα από αυτήν που προσπαθείτε να του κρύψετε κάτω από το βαρύ μακιγιάζ.

Σύμφωνα με δηλώσεις τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που θεωρούν οι άντρες ανεβαστικά σε μία γυναίκα είναι τα εξής...

Δεν έχω ξεβαφτεί
Το να μην ξεβάφεται μία γυναίκα όταν πέφτει να κοιμηθεί. Το μαυρισμένο μάτι του ρακούν την επόμενη μέρα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ελκυστικό.

Βούλωστο!
Κλείστε του το στόμα την ώρα που βρίσκεστε από πάνω του και ζητήστε του να κάνει αυτό που θέλετε. Μερικοί το προτιμούν σκληρό, γιατί να τους απογοητεύσετε;

Βελούδο κορμί
Αφήστε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της Madonna και αποκτήστε μία απλή τόνωση. Οι άντρες δε θέλουν να σας συναγωνίζονται σε κορμοστασιά, αλλά να σας νιώθουν εύθραυστη και να αισθάνονται πως χαϊδεύουν βελούδο και όχι σίδερο. Αφήστε το δικό του κορμί να στύψει την πέτρα.

Γελάστε την ώρα του sex
Γελάστε ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Όχι δε θα νομίζει πως μόλις βγήκατε από το Δελφινάριο, ούτε θα σας μπερδέψει με το Μάρκο Σεφερλή, αντίθετα θα σας βρει διασκεδαστική και θα συνειδητοποιήσει πως είστε μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το απολαμβάνει.

Iδρωμένη
Μη βιάζεστε να αλλάξετε με το που γυρίζετε από το γυμναστήριο. Εσέις μπορεί να νιώθετε πιο βρώμικη κι από τη χωματερή, αλλά η ιδρωμένη σας εικόνα με τα ανακατεμένα μαλλιά ίσως τελικά τον ανάβει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Πηγή: thecrawler

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου