Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πολυπλοκότητα Άντρα VS Γυναίκας

Όπως όλοι έχουμε ακούσει άπειρες φορές, μια εικόνα αντιστοιχεί με χίλιες λέξεις! Αν και η εικόνα που ακολουθεί τα εξηγεί όλα, ας πούμε και δύο λόγια για αυτούς που ΙΣΩΣ δεν την καταλάβουν.

Στην εικόνα που βλέπουμε πιο κάτω, παρατηρούμε ότι ο τρόπος σκέψης και παράλληλα ο τρόπος λειτουργίας τόσο του μυαλού, όσο και της ίδιας της γυναίκας είναι κατά πολύ πιο πολύπλοκος σε σχέση με του άντρα!


Ο άντρας έχει ένα σκοπό, ένα στόχο και λειτουργεί με τέτοιο, απλό και λογικό, τρόπο ώστε να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του. Με λίγα λόγια ξέρει τι θέλει στη ζωή του και όλες του οι πράξεις συμβαδίζουν σύμφωνα με αυτό. Μπορεί και ξεπέρνα κάθε κατάσταση με ένα απλό άνοιγμα ή κλείσιμο ενός διακόπτη, πράττοντας πάντα σύμφωνα με τον ευρύτερο στόχο του. Παράλληλα όμως, αυτό τον καθιστά προβλέψιμο και αρκετά ευάλωτο στην υπουλία της γυναίκας.

Αντίθετα, η γυναίκα είναι πολύ πολύπλοκη. Εκτός του ότι δεν ξέρει ποτέ τι θέλει και τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό της, όπου επικρατεί πάντα ένα χάος, έχει και την απαίτηση από τον άντρα να την καταλαβαίνει να της συμπαραστέκεται σε ο,τι της κατέβει στο κεφάλι να κάνει, χωρίς όμως αυτή να του το ανταποδίδει με τον ίδιο τρόπο.
Κάτσε καλά κυρά μου, που πας, πως είναι δυνατόν να σε καταλάβει ο άντρας, τη στιγμή που εσύ η ίδια δεν ξέρεις ούτε τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, ούτε καν τι θέλεις να κάνεις στο προσεχές μέλλον.

Η εικόνα που ακολουθεί τα λέει όλα:


Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου